dhz fleXwheels - gemak onder één dak

Monteur

Reparatie-technici gezocht door dhz fleXwheels!

Een van de taken waartoe dhz fleXwheels zich geroepen voelt is het samenbrengen van “vraag & aanbod”. Op onze website kunnen eigenaren van auto’s, motorfietsen, scooters etc. kenbaar maken dat zij een bepaalde reparatie willen laten uitvoeren, via het daartoe bestemde meldingsformulier “Reparatie-technicus gezocht”. dhz fleXwheels zal hiertoe een bestand aanleggen van allround universele en merk-specifieke technici, die hiervoor in aanmerking willen komen. dhz fleXwheels staat geheel buiten de afspraken die opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar afspreken m.b.t. de werkzaamheden. Let op! dhz fleXwheels fungeert hierbij dus als een katalysator, zij brengt twee partijen bij elkaar zonder er zelf aan deel te nemen. Enige voorwaarde die dhz fleXwheels stelt is dat de technicus die opgenomen wil worden in het voornoemde bestand een “lidmaatschap” aangaat bij dhz fleXwheels.

Wordt lid van dhz fleXwheels en ontvang speciale privileges zoals het huren van een locker, korting op speciale gereedschap, gratis stalling en geen milieu en hulpmateriaal kosten!

Kosten bedragen €75,- per jaar.

Opzoek naar een monteur?

Wij helpen u graag naar het zoeken van een passende monteur.

U kunt geheel vrijblijvend het onderstaande formulier invullen. Prijzen en afspraken worden tussen u en de monteur afgesproken.

 

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw telefoonnummer (*)

Auto merk en type: (*)

Auto bouwjaar (*)

Omschrijving uit te voeren werkzaamheden (*)

Aanmelden als monteur?

Voor het aanmelden als monteur dient u lid te zijn bij dhz fleXwheels.

Na het aanmelden wordt u doorgestuurd naar de pagina om een lid te worden. Als u al lid bent kunt u de volgende pagina negeren.

 

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw merkervaring (*)

Uw niveau (*)
Assistent AutotechnicusAutotechnicusEerste AutotechnicusDiagnose SpecialistAPK KeurmeesterAuto Elektricien

Bent u al lid bij dhz fleXwheels? (*)
JaNee, ik wordt op de volgende pagina lid.Nee, ik kom binnenkort langs om lid te worden.

 

Na het aanmelden wordt u doorgestuurd naar de pagina om een lid te worden. Als u al lid bent kunt u de volgende pagina negeren.