dhz fleXwheels - gemak onder één dak

Informatie COVID-19 en aangepaste openingstijden per 18 februari 2022 (..klik om alles te lezen..)

 

Voorzorgsmaatregelen corona virus (COVID-19) bij dhz fleXwheels 

dhz fleXwheels houdt de ontwikkelingen rond het corona virus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze klanten/medewerkers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Naast de richtlijnen van de overheid heeft dhz fleXwheels de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen.

Dhz fleXwheels is van maandag t/m zaterdag geopend. Uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om deze reden hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen:

– Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het corona virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

– Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen.

– Wij geven de voorkeur aan pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat meerdere keren per dag.

– Bij contante betaling graag het geld op de balie neerleggen, waarna onze medewerker dit kan pakken, om direct contact te vermijden.

– Ben je verkouden of hoest je? Dan willen we je vragen je bezoek aan ons uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar     gebracht wordt.

Extra toegevoegde maatregelen:

– Klanten wordt gevraagd om minstens 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de medewerkers.

– Wij vragen de klanten om alleen of maximaal met zijn tweeën naar de garage te komen.

Services:

U kunt gewoon bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en brugverhuur.

LET OP: voor bestelauto’s, formaat Vivaro, Transporter, Vito etc. hebben wij hefbrug 1 beschikbaar, deze hefbrug kan hoger dan de andere bruggen. Is deze brug gewenst vermeld dan bij de reservering, in het veld opmerkingen, dat het om hefbrug 1 gaat.

Actuele informatie over COVID-19 is te vinden op de site van het RIVM: http://rivm.nl

 

Aangepaste openingstijden per 19 februari 2022:

Graag laten wij u weten dat wij vanaf 19 februari 2022 de volgende openingstijden hanteren.
Let op! Voor de dinsdagen kunt u weer reserveren tot 21:00 uur. Echter dit moet 24 uur van te voren bij ons telefonisch, digitaal of via ons reserveringssysteem aangemeld worden. Uitzondering hierop: reserveren van 20:00 tot 21:00 uur is NIET mogelijk. U kunt wel reserveren vanaf 17:00, 18:00, 19:00 tot 21:00 uur of korter.

NB. Om 99,9% zeker te zijn van een hefbrug, werkplek of motorheftafel raden wij u aan om minimaal één dag van te voren te reserveren. Wanneer u op de dag zelf reserveert kan uw plek namelijk reeds zijn ingenomen door een passant, die niet heeft gereserveerd. 

Maandag:     09:00-17:00
Dinsdag:       09:00-21:00
Woensdag:   09:00-17:00
Donderdag:  09:00-17:00
Vrijdag:         09:00-17:00
Zaterdag:      09:00-17:00

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*