dhz fleXwheels - gemak onder één dak

Een jaar dat is omgevlogen!

Zaterdag 15 augustus is de openingsreceptie van de eerste dhz fleXwheels vestiging. De receptie is sec voor genodigden waaronder familieleden, leveranciers, relaties, investeerders en allen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van dhz fleXwheels.

Op maandag 17 augustus opent dhz fleXwheels haar deur voor gebruikers. Om ook met hen dit heugelijke feit te vieren verstrekt dhz fleXwheels t/m 30 september 10% extra korting op álle huurtarieven.

Hoe is het nu zover gekomen?

Om deze vraag te beantwoorden moet ik terug naar begin 2014. Ik was toen net klaar met een interim klusje van 1 ½ jaar bij een grote dealerorganisatie in en rondom Amsterdam. Na deze job was ik weer zoekende naar een passende uitdaging. Echter die lagen niet voor het oprapen. In 2012 had ik al eens een concept bedacht voor het exploiteren van leegstaande garagebedrijven, die waren er toen zat, ergo er kwamen er steeds meer bij. Dit laatste door faillissementen van grote automotive organisaties, zoals Kroymans, Pauw Automotive, Koops-Furness en dichter bij huis Autohome, om er maar een paar te noemen.

In augustus 2014 moest de auto van mijn echtgenote een servicebeurt hebben. Daar ik toch “even” ruim in mijn tijd zat besloot ik de klus zelf te klaren. De vraag die toen opkwam was: ”Waar doe je zoiets?”. Ik googelen en vond op internet de dichtstbijzijnde doe-het-zelf garages in Hillegom en in Den Haag. Beiden dus meer dan 20 km verderop. Dit vond ik van de zotte! Gelukkig heeft een zwager van mij een kennis die in het bezit is van een hefbrug. Deze mocht ik tegen een kleine vergoeding gebruiken. Na het servicen van voornoemde auto was het voor mij klip en klaar. Ik zou zelf een doe-het-zelf garage gaan beginnen. Het is natuurlijk toeval maar de beurt die ik toen uitvoerde was op vrijdag 15 augustus 2014. Precies 1 jaar later is de opening van dhz fleXwheels. Terugkijkend op dit jaar was het een jaar met grote tegenvallers maar ook met enorme meevallers. In ieder geval is het dit allemaal waard geweest. Ik kan nu zeggen, zonder enige terughoudendheid, dat ik over het meest geschikte pand beschik, met verreweg de meeste mogelijkheden.

Over de voortgang van dhz fleXwheels zal ik periodiek verslag doen op Twitter en Facebook. Blijf ons dus volgen!

 

GRAAG TOT SNEL BIJ DHZ FLEXWHEELS!

“Gemak onder één dak”

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*