dhz fleXwheels - gemak onder één dak

De eerste twee maanden

Inmiddels is dhz fleXwheels ruim twee maanden open voor haar gebruikers. Hieronder bevinden zich zzp-ers, beroepsmatige en hobby sleutelaars. Ook hebben er zich mensen gemeld die bijvoorbeeld hun banden, olie en uitlaat hebben laten wisselen door de medewerkers van dhz fleXwheels. Dit laatste behoort dus ook tot de mogelijkheden. Reden waarom we nu ook starten met het aanbieden van onderhoudsbeurten (vanaf € 49,00) en seizoenchecks (€ 13,50) tegen tarieven die lager zijn dan bij de “bekende” fitters. Allerhande merken hebben we mogen verwelkomen, hieronder waren personenauto’s, bestelbusjes en campers. Verschillende bezoekers hebben een leuk stukje geschreven op clubforums, waaronder het Saab- en camperforum.

Een van de acties die momenteel bij dhz fleXwheels loopt is de ledenwervingsactie. Wanneer je nu lid wordt voor het hele jaar 2016 (€ 75,00) krijg je de laatste maanden van 2015 cadeau. Hier bovenop krijg je in 2015 nog eens 20% korting op alle huurtarieven. In 2016 krijg je de reguliere korting van 10% op alle huurtarieven. Hoe sneller je dus lid wordt hoe sneller je de lidmaatschapskosten kunt terug verdienen.

Tips:

Informeer bij ons naar de bandentarieven (ook winterbanden), wij kunnen alle merken leveren tegen spotprijzen. Het gebruiken van onze bandenapparatuur (dé-en montageapparaat en balanceermachine) kost bij het zelf vervangen van banden slechts € 16,00 per auto (exclusief balanceerzink), de door fitters gehanteerde tarieven liggen rond de € 18,00 per band! Reken uit je winst!

Het blijft verstandig om op zaterdag, de drukste dag van de week, een reservering te plaatsen via onze website https://www.dhzflexwheels.nl/product/reserveer-hefbrug/. Dit voorkomt een teleurstelling.

Van harte bevelen wij de site http://www.carblogger.nl aan. Dit is een site die geheel automotive georiënteerd is, diverse onderwerpen komen hier aan bod zoals het berekenen van autokosten, de actuele brandstofprijzen, tips om zuinig te rijden, zelf handelingen aan je auto verrichten en autotests, om maar iets te noemen.

Met vriendelijke groet

uw dhz fleXwheels team

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*